Ju Jitsu Norge logo - JJN, landets ledende stilartsorganisasjon for ju jitsu

Nyhetsarkiv 2006

 

Gikk du glipp av noen nyheter fra tidligere, eller ønsker du å se tilbake på hva som skjedde? Da er det bare å gå igjennom arkivene våre her.

Arkiverte nyheter:

20/11

Torbjørn Arntsen har nettopp avholdt en treningssamling i Førde. Førde JJK fylte 5 år og de hadde en jubileumsleir i den forbindelse. Det var en ivrig gjeng med deltakere fra Førde og Ålesund som kjørte to fulle dager med pensumrettet trening, kubotan og kamprettet trening (del 1, slag/spark).
I tillegg ble det avholdt tester og graderinger til grønt, blått og lilla belte (sistnevnte var for to deltakere fra Ålesund JJK).
Vi gratulerer Jonny Johansen og Førde JJK med en vel gjennomført samling, og med 5-års jubileumet! En gratulasjon også til samtlige som bestod test til nye grader!

5/9

Det startes i høst opp to nye ju jitsuklubber i Oslo-området. Karl-Fredrik Skjørshammer (5. dan JJN) starter opp Bærum Ju Jitsuklubb, og Torbjørn Arntsen (5. dan JJN), begynner en dag med JJN undervisning hos Troll-Bushido karate i Oslo sør-øst. Mer kontaktinformasjon kommer under klubber etter hvert.

5/9

Du finner flere nye bokanmeldelser, de siste finner du her. Legg merke til at de ferskeste anmeldelsene kommer nederst på siden!

10/6

Brosjyren til vår Ju Jitsu sommerleir på Bygdøy er klar, og du kan laste den ned her (pdf format, 1.28MB).
Datoen er som tidliger annonsert 29 juni tom. 2 juli 2006 (torsdag til og med søndag).
Det blir det masse aktiviteter: Ju Jitsu, Goshindo, brasiliansk jiu-jitsu, konkurransetrening, selvforsvar med mer - gå ikke glipp av dette! Mer informasjon kommer. Kyoshi Alain Sailly er hovedinstruktør på samlingen.

3/5

Helgen 29-30 april hadde Ålesund JJK besøk av Unni Stangnes, Heidi Rønne samt 5 andre utøvere fra Trondheim JJK.
I følge fornøyde deltakere ble det en helg med kjempebra instruksjon, gjennomgang av pensumrelaterte ting, slag/spark, forflytninger, kontringer med mer.
Ole Steinar Flydal sier: "Vi i ÅJJK fikk masse nyttige tilbakemeldinger på pensum, nye måter å legge opp treningen på og måter å trene inn ting på. Dessuten var det flere barn og ungdommer som graderte seg her i Ålesund."
Vi gratulerer samtlige som gikk opp til nye grader, og takker alle for en vel gjennomført samling.

28/4

Du finner et nytt intervju med Perry William Kelly på:
http://www.your-martial-arts-resources.com/perry-william-kelly.html
Kelly er advokat, forfatter, meget erfaren budoutøver (jiu-jitsu, kali, grappling, karate, jeet kune do, kendo silat m.m.), og han snakker i intervjuet blant annet om den nye boken han har skrevet om kickbokser legenden (og vår gode venn) Jean-Yves Theriault. Boken lanseres i Canada nå i mai. Gi beskjed om du ønsker et signert eksemplar (vi kan ta med til deg)! Er forløpig litt usikker på prisen.

28/4

Kanskje har du fått med deg et par blogger som er opprettet. Disse er på engelsk, men det er vel ingen hindring? Ta deg en tur over, og sjekk det ut!
http://martial-arts-sources.blogspot.com og
http://about-self-defense.blogspot.com 

28/4

Torbjørn Arntsen avholdt en instruktørsamling i Trondheim helgen 21-23 april. Fredagen og lørdagen var det kun instruktører, mens søndagen var åpen for alle.
Vi tok opp ulike vinklinger på JJN systemet - systemforståelse, praktisk instruksjon, selvforsvarstrening m.m.
Det var stor enighet om at dette var en vellykket samling for alle deltakerne.

28/4

Vi har besøk fra Island i disse dager. Magnús Asjörnsson er på kurs i Oslo, og da benytter han naturligvis anledningen til å ta en tur innom. Hyggelig!
Magnus er en gammel kjenning. Han trente blant annet i Grimstad ju jitsu klubb for noen år tilbake, og han driver i dag en klubb i Reykjavik.

14/3

Vi har gleden av å bekrefte at det blir avholdt Ju Jitsu sommerleir på Bygdøy ved Oslo. Datoen blir 29 juni tom. 2 juli 2006 (torsdag til og med søndag).
Her blir det masse aktiviteter: Ju Jitsu, Goshindo, konkurransetrening, selvforsvar med mer - hold av datoene allerede nå! Mer informasjon kommer. Kyoshi Alain Sailly er bekreftet som en av instruktørene.

14/3

Torbjørn Arntsen skal til Førde JJK 17, 18 og 19/3 i forbindelse med en treningssamling den helgen. Du er selvsagt hjertelig velkommen.
Mer info: www.selvforsvar.org

14/3

Flotte resultater fra NC 1, 2006 jujutsu: Kim Taraldsen, Erwan De Montigny og Rudi Willis vant sine klasser. Lars Arnesen fikk en flott fjerdeplass i sitt første stevne. Vi gratulerer Kick og utøverne med innsatsen!
Det var også ferske deltakere fra Bø JJK som gjorde det bra (en tredjeplass!), og det lover bra både for klubben og miljøet - stå på gutter og jenter!

1/3

Henrik Helstrup (1. dan JJN) ble far til ei lita jente 18/2 2006. Hun skal hete Ingrid, og vi gratulerer mor og far på det hjerteligste!

18/2

Lørdag 18/2 hadde Torbjørn Arntsen en to-timers samling for instruktørene i Bærum Taekwondoklubb.
Temaet var praktisk selvforsvarstrening med noe teori innimellom.  Siden Jørgen Botnan er dadgradert i JJN var dette ikke totalt ukjent for de som var til stede (ca. 15 instruktører).
Det var kort og godt en motivert, treningsiverig og trivelig gruppe utøvere!

18/2

I mai reiser en liten gjeng fra Norge over til den store WKF samlingen i Ottawa. Vi kommer en gruppe fra Kick i Oslo, samt en fra Trondheim JJK.
Samlingen vil foregå 20-22 mai, og du finner mer informasjon her:
http://www.worldkobudo.info/convention
Hvorfor ikke bli med en tur til en kjempesamling med en lang, lang rekke fantastiske instruktører og usedvanlig hyggelige mennesker? Ta kontakt!

17/1

I forbindelse med treningssamlingen 14-15/1 ble følgende personer testet og gradert til 1. dan sort belte: Kjell-Gøran Dalstrøm, Katarina Aronson og Fredrik Dessen (alle Trondheim JJK) - Therese Nysæther, Jørgen Botnan og Erik Bjørnstad (alle Oslo - Kick).
Samtlige gjorde en kjemeinnsats, og vi gratulerer på det hjerteligste!

17/1

Samlingen med Kyoshi Alain Sailly var som forventet meget bra. Oppmøtet var også bra, tidspunktet tatt i betraktning. Det var deltakere fra Oslo, Trondheim, Ålesund og Bø i Telemark.
De som ikke var der gikk (som vanlig) glipp av vanvittig mye bra!
Prinsipper for kast (innganger, grep, balansebryting m.m.), bakkeprinsipper og -metoder (overganger, posisjoner, låser etc.) - og selvsagt, igjen som vanlig, et utrolig utvalg av artige løsninger og gnistrende instruksjon.

Tilbake til siden: Nyheter

Arkiv 2006

Arkiv 2005

Arkiv 2004

Arkiv 2003

Arkiv 2002

Arkiv 2001

Arkiv 2000

 

 

[Startsiden] [Ju Jitsu] [Selvforsvar] [Voksne] [Barn] [Mosjon/fitness] [Konkurranser] [JJN pensum]
[Ressurser] [Kampkunst] [Kurser] [Seminarer] [Yrkesutøvere] [JJN] [WKF] [Kick] [Kontakt oss] [English]

 

Alle rettigheter ©: Ju Jitsu Norge, Torbjørn Arntsen, 2004 - 2008
Copyright to Ju Jitsu Norge, 2004 -2008