Ju Jitsu Norge logo - JJN, landets ledende stilartsorganisasjon for ju jitsu

Nyhetsarkiv 2000

 

Gikk du glipp av noen nyheter fra tidligere, eller ønsker du å se tilbake på hva som skjedde? Da er det bare å gå igjennom arkivene våre her.

Arkiverte nyheter:

22/11

Det er en glede for oss å gratulere Jan Erik Karlsen som far! Som kjent er han 3. dan JJN og fra Fredrikstad. Jan Erik ble pappa til en gutt torsdag 16.november. Barnet veide hele 4300 gram og var 52 cm lang.

16/11

Vi har mottatt en personlig melding fra kyoshi John Thérien ang. The Iceman, Jean Yves Theriault. 16/11 var det 20 år på dagen siden han vant verdensmestertittelen for første gang i fullkontakt kickboksing. Thérien minner oss alle om hvilken legende The Iceman var og er, og hvordan han forsvarte tittelen hele 23 ganger. Han fortsetter med å takke sin personlige elev og venn for alle minnene og for vennskapet. Jean Yves Theriault er i høyeste grad aktiv innen WKF og sin art, og vi kan understreke de fine ting som kyoshi Thérien trekker frem. Vi stiller oss samlet bak gratulasjonene til the Champ!

08/11

Jubelen ville nesten ingen ende ta da vår alles kjente og kjære tekniske leder av WKF, hanshi Richard Morris ble utnevnt til 'soke' i forbindelse med 'Capital Conquest' i Ottawa. Tittelen tilsvarer nærmest familieoverhode, og er det høyeste man kan komme innenfor budo. En lang rekke ledende mestere fra China, Okinawa, Nord-Amerika og Europa stod bak den høytidelige utnevnelsen. Fra Norge sender vi våre hjerteligste gratulasjoner!  

27/10

NRK - Barne og ungdomsavdelingen var og gjorde opptak hos oss. Dette blir vist fredag 27/10, kl. 18.00 i "Fritt Fram". Nils Rise underviste en gutt i ju jitsu som ønsket å "bli sterk". Dette blir et artig innslag som  er god reklame for våre aktiviteter for barn og unge.

26/09

Leder av WKF, kyoshi John Thérien, blir intervjuet på:
http://www.taekwon.net/english/new_webzine/sub_body.asp?news_no=561 (link er ikke lengre aktiv).

26/09

Vi hadde gleden av å få besøk av shihan Mark Moore fra USA. Han var i byen på forretninger, og hadde funnet oss via Internet. Shihan Moore, som har 5 dan i Hakko-Ryu Ju Jitsu og 4. dan i Shito-Ryu karate viste seg som et meget trivelig bekjentskap.

25/09

TJJK fyller 20 år og vi gratulerer hjerteligst med innsatsen gjennom alle år. En særskilt gratulasjon til Unni Stangnes som har vært sentral i klubben i alle år. Jubileet ble ellers markert med en stor leir med shihan Sailly fra Frankrike på besøk og mange glade trenende.

01/09

Torbjørn Arntsen har fått den store æren å bli valgt til "Månedens Instruktør" på WKF's internasjonale side. Nå har du muligheten til å stille direkte spørsmål der, og samtidig besøke denne adressen: www.worldkobudo.com (link ikke lenger aktiv).

23/06

Magnus Cederblad fra Sverige har skrevet en ny bok om ju jitsu. Han er meget anerkjent i ju jitsu, judo og kickboksing, 5. dan og trener for WKF i Sverige. Boka koster kr. 395,-

16/06

Vi gratulerer Aun Andresen med hans flotte gradering til 1. dan, sort belte i kickboksing. Som kjent er Aun også gradert til 2. dan i ju jitsu. Aun har også vunnet gull i et worldcupstevne i Italia nylig. Fantastisk innsats Aun!

06/06

Torbjørn Arntsen hadde den store og uventete æren av å bli gradert til 5. dan ju jitsu i Wien 3/6, i forbindelse med årets WKF Convention.

15/02

T. Arntsen holder i disse dager på å sluttføre første kurset for Mudo Instituttet. Det er meningen at dette skal bli en rekke kurser som Mudo vil legge inn i sitt konsept. Som kjent er Mudo landets største og mest profesjonelle kjede av taekwondo institutter.

Tilbake til siden: Nyheter

Arkiv 2006

Arkiv 2005

Arkiv 2004

Arkiv 2003

Arkiv 2002

Arkiv 2001

Arkiv 2000 

 

[Startsiden] [Ju Jitsu] [Selvforsvar] [Voksne] [Barn] [Mosjon/fitness] [Konkurranser] [JJN pensum]
[Ressurser] [Kampkunst] [Kurser] [Seminarer] [Yrkesutøvere] [JJN] [WKF] [Kick] [Kontakt oss] [English]

 

Alle rettigheter ©: Ju Jitsu Norge, Torbjørn Arntsen, 2004 - 2008
Copyright to Ju Jitsu Norge, 2004 -2008