Ju Jitsu Norge logo - JJN, landets ledende stilartsorganisasjon for ju jitsu

Nyhetsarkiv 2002

 

Gikk du glipp av noen nyheter fra tidligere, eller ønsker du å se tilbake på hva som skjedde? Da er det bare å gå igjennom arkivene våre her.

Arkiverte nyheter:

15/11

Torbjørn Arntsen var invitert som instruktør på Island helgen 9-10 november. Magnús Ásbjörnsson har tidligere trent i Grimstad JJK og stod bak invitasjonen.
Besøket i vindfulle Reykjavik ble en trivelig opplevelse, og etter tilbakemeldingene å dømme var alle de trenede svært fornøyd med samlingen. Det ble uttrykt ønske om et besøk senere, noe som selvfølgelig vil være hyggelig. Det ble også ytret ønske om å komme på samlinger i Norge, og våre islandske venner er selvsagt hjertelig velkomne når som helst!
På vegne av Kick og Ju Jitsu Norge takkes det for et svært hyggelig opphold, flott innsats fra elever og instruktører. All lykke ønskes fro fremtiden. Ju jitsu har definitivt en lys fremtid på Island!

15/11

NM i jujutsu ble avholdt i Fredrikstad lørdag 9/11. Resultatene ble meget oppløftende for vår del.
Jarle Sorken ble tildelt bestemannspremien totalt i tillegg til å vinne gull i sin klasse. Jarle er således den første til å ha NM titler i både karate og jujutsu!
Karl-Fredrik Skjørshammer vant gull i sin klasse, og Kim Taraldsen tok sølv. Videre fightet både Jan Olav Baustad og Torgeir Fredly utmerket i sine kamper. Med mer erfaring kan begge nå helt opp.
Vi gratulerer samtlige utøver på det hjerteligste!

24/10

Erik Bjørnstad og hans kjære Joy er blitt foreldre. Det ble en gutt 9/10. Vi gratulerer på det hjerteligste!

17/10

26. oktober feirer våre venner ved Northern karate i Toronto, Canada 30 års jubileum! Vi overbringer våre varmeste gratulasjoner til kyoshi Cezar Borkowski, shihan Marion Manzo, og alle de andre dyktige medarbeiderne ved de ulike skolene.
Web adresse: www.northernkarate.com

10/10

På sine "gamle dager" har Nils igjen blitt pappa til en jente. Hun skal bære navnet Maria. Barnet kom 7/10, og vi gratulerer selvfølgelig!

28/09

Vi gratulerer på det hjerteligste vår egen Per-Eivind Eklund som nylig giftet seg med sin Inger Line! Paret er nå på bryllupsreise i Østen og hilser så mye til alle kjente.

21/09

Eivind Kristoffersen studerer ett år i Barcelona. Han benytter selvsagt anledningen til å trene grappling der nede hos Robin Gracie. Evind blir nok hard å ta på bakkekampen når han kommer tilbake. Han hilser ellers alle kjente!

17/08

Vi gratulerer på det hjerteligste Thomas Bing og Kim Taraldsen med 1. dan! Begge gjorde en flott test under Kick-Off lørdag 17/8 2002.

03/06

På forbundstinget 2002 ble Rune S. Henrichsen valgt inn som styremedlem og Jarle Sorken som varamedlem i Karateforbundet. Vi gratulerer!

22/04

Vi gratulerer først Sentrum Kampsportsenter med vel overstått konkurranse og stevne - Norwegian Open. Kim Taraldsen fra Kick fightet bra, men tapte likevel sin kamp mot Jan Erik Karlsen. Vi gratulerer Kim med fin innsats!

12/04

Vårt musikalske medlem Maja Ratkje skal etter planen være med i programmet Faktor på NRK til uken. Hun er ellers i full fart med bl.a. ensemblet Spunk, og underviser på universitetet i Trondheim. Aktiv dame!

24/03

Under helgens Norske Mesterskap i karate vant Jarle Sorken både åpen klasse og vektklassen, og mottok sin tredje kongepokal i karrieren. Vi gratulerer! Også Eivind vant sin klasse. I tillegg vant Kathrine Sandnes åpen klasse og vektklassen. Vi gratulerer begge med flott innsats!
Les mer i Romerikes Blad: http://www.rb.no/55/98/17/7.html og i Aftenposten:
http://www.aftenposten.no/nyheter/sport/article.jhtml?articleID=299961

08/03

Vår egen renshi Rune S. Henrichsen har blitt pappa! Elinor fødte en flott jente søndag 3. mars. Vi gratulerer begge på det hjerteligste.

31/01

Ungdomsprogrammet Reser filmer i dag (torsdag) på MUDO på Tveita  Programmet vil også inneholde ungdom fra KICK. Selve programmet vil bli sendt lørdag 9. mars.

01/01

Endelig er de lenge varslede endringene i boks, og vi er stolte over å kunne presentere vårt nye konsept: KICK! Dette er mye mer enn en endring av navn - vi våger påstanden at KICK er en helt ny og spennende måte å tilnærme seg og trene kampsport på. Annerledes, funksjonell og variert for dagens mennesker, og på samme tid basert på arv, tradisjon og lang erfaring.
Når du kommer inn til første trening fom. mandag 14 januar vil du ikke bare møte et lokale som er pusset opp og forbedret med dusjer, luft- og varmeanlegg m.m...
Du vil også kunne trene karate under norsk og internasjonal mester Jarle Sorken og vår egen Rune S. Henrichsen m.fl. Rune er som kjent også landslagstrener i karate. Dette blir ikke stilartskarate, men fengende slag- og sparktrening på ulike nivåer. Kick karate er et ypperlig supplement til ju jitsutreningen! Treningen er også glimrende for deg som ønker å kunne konkurrere, eller som vil komme raskt i form og forbedre utholdenheten.
Også ju jitsu treningen får et helt annet perspektiv ved at vi endrer til 3 nivåer for voksne, trinn 1, 2 og 3. Disse vil avspeile beltesnivåer og innhold i timene, men også intensitet. Du vil alså i mye større grad kunne vite hva timen vil inneholde, og også kunne trene MER, OFTERE og mer VARIERT.. Gå umiddelbart til siden timeplan, og la deg inspirere!

Tilbake til siden: Nyheter

Arkiv 2006

Arkiv 2005

Arkiv 2004

Arkiv 2003

Arkiv 2002

Arkiv 2001

Arkiv 2000 

 

[Startsiden] [Ju Jitsu] [Selvforsvar] [Voksne] [Barn] [Mosjon/fitness] [Konkurranser] [JJN pensum]
[Ressurser] [Kampkunst] [Kurser] [Seminarer] [Yrkesutøvere] [JJN] [WKF] [Kick] [Kontakt oss] [English]

 

Alle rettigheter ©: Ju Jitsu Norge, Torbjørn Arntsen, 2004 - 2008
Copyright to Ju Jitsu Norge, 2004 -2008