Ju Jitsu Norge logo - JJN, landets ledende stilartsorganisasjon for ju jitsu

Nyhetsarkiv 2001

 

Gikk du glipp av noen nyheter fra tidligere, eller ønsker du å se tilbake på hva som skjedde? Da er det bare å gå igjennom arkivene våre her.

Arkiverte nyheter:

07/12

Vi gratulerer vår franske venn, Alain Sailly på det hjerteligte med forfremmelsen til kyoshi! Tittelen henger meget høyt internasjonalt, og er så absolutt en fortjent påskjønnelse til en sann mester, og en fantastisk instruktør.

23/11

Vi gratulerer Helga Karin med 30-års dagen den 22/11!

15/11

Under VM i kickboksing vant Aun Andresen nylig 3. plass i semi-kontakt. En meget sterk prestasjon, og vi gratulerer ham alle selvfølgelig på det varmeste!

15/11

I oktober vant Maja Ratkje den nylig opprettede Arne Norheims Musikkpris for 2001. Prisen er opprettet av Kulturdepartementet, og ble overrakt av Kulturminister Ellen Horn.
I begrunnelsen for sitt valg av prisvinner 2001 har juryen oppgitt at de har søkt etter musikkverk som røper skapende mot og fornyende vilje hos komponisten. Juryen mener Maja Solveig Kjelstrup Ratkje viser skapervilje og fornyende tenkning i sine verk. Særlig har hennes verk "Waves IIb" for kammerensemble og verket "Gagaku-variations" for akkordion og strykekvartett altså overbevist juryen om at de står overfor et betydelig og modig, skapende talent.
Vi gratulerer Maja med denne flotte påskjønnelsen!

06/10

Alle i klubben gratulerer Lasse Bjerde og Katrine Weisteen på det hjerteligste! 11/9 ble de lykkelige foreldre til to jenter!

05/10

Vi gratulerer Ketil Inderberg fra Trondheim JJK med jobben som trener for landslaget i duo, og ønsker ham all lykke til både med dette, og med egen duo-satsing sammen med Mona!

04/10

Cecile Bjørnethun er med i programmet 71° nord på TvNorge. Programmet går på torsdageskveldene etter hva vi forstår. Vi ønsker henne selvsagt lykke til!

02/10

Erik Bjørnstad giftet seg onsdag 26/9 2001 med sin Joy. Alle i OJJK gratulerer begge og ønsker lykke til med dagen og fremtiden!

04/09

Lørdag 1/9 tok Camilla, Kjell, Nils og Torbjørn fra klubben, sammen med et par bekjente det store spranget! Etter å ha ventet noen timer på klarvær bar det opp i det blå fra Jarlsberg ved Tønsberg. Det å kaste seg ut fra et fullt funksjonelt fly i 4000 meters høyde virker kanskje spesielt, men det anbefales virkelig - et stort kick! Vi ble alle tatt imot på beste måte, og tandempilotene innga tillit fra første øyeblikk. Til våren blir det en ny tur, det er sikkert! Vi regner med at flere er klare da..

23/08

Vi gratulerer igjen Torgeir Fredly på det hjerteligste! Lørdag 18/8 ble han også far til ei lita jente.

14/08

Vi gratulerer Olle B. Thorvik på det hjerteligste! Søndag 5/8 ble han far til ei lita jente.

07/08

Vi gratulerer på det hjerteligste Torgeir Fredly fra Oslo JJK med 1. dan! Han gjorde en flott test på sommerleiren 2001 i Oslo.

23/07

Fredag 20/7 hadde vi en lynvisitt av Magnús Ásbjörnsson. Han er en av lederne av ju jitsu på Island, og han var bl.a. meget imponert over hvordan vår sommerleir var blitt gjennomført, i tillegg til å sette pris på vår ju jitsu stil. De ønsket videre et samarbeide, og det er ikke utenkelig at vi tar en tur til Island i løpet av høsten. Magnus har for øvrig trent under Yngve Løkås i Grimstad for noen år tilbake. Vi ønsker islandsk ju jitsu lykke til videre!

12/05

Vi gratulerer de norske Ju Jitsu Norge utøverne som gjorde en flott innsats i Calmar Cup (Kalmar, Sverige) 6. mai! Dette er et av de store stevnene i Sverige med 100 - 150 deltakere. Spesielt Lasse Bråthe fra Sentrum JJK imponerte med seier i 85 kg. Virkelig bra fighting ifølge de som var tilstede. Mona Ødegård og Ketil Inderberg fra Trondheim JJK vant den sammenslåtte klassen duo-mix og duo-dame.Jan Erik Karlsen og Rino Werner Larsen tapte for det svenske landslaget i duo og tok en tredje plass. Vi gratulerer igjen alle med en flott innsats, og ønsker lykke til videre!

01/03

Den 7. desember fødte Heidi Rønne i Trondheim Ju Jitsuklubb sønnen Brage. Noe forsinket vil vi gratulere de stolte foreldrene, og ønske lykke til videre. For øvrig er Heidi allerede tilbake i trening!

01/03

Det har vært litt leveringsproblemer fra Sverige på denne populære skiven. For å gjøre det enklere å bestille så får du den nå tilsendt via Sverige med kun porto i tillegg til prisen på kr. 200,-. Du betaler til WKF her i Norge. Som tidligere bestiller du fra budo-rom.com i Sverige. Du må oppgi renshi Torbjørn Arntsen som referanse for å få denne tilbudsprisen på kr. 200,- (pluss porto). Du kan også ringe dem i Sverige på 46 42 13 28 20. OBS: Firmaet har opphørt!

30/01

Vår "gamle" venn Edgar Solbakk har nå startet opp Nesset Ju Jitsuklubb (Ju Jitsu Norge stil) i Eidsvåg på Møre. Klubben har vært i drift noen måneder, og det ser ut til å gå veldig bra. Vi ønsker Edgar lykke til videre. Adressen er: Edgar Solbakk, Nesset Ju Jitsuklubb, 6460 Eidsvåg.

17/01

Sverre Arntsen og Olle B. Thorvik har vært på en kombinert ferie- og treningstur til Brasil. De trente i en Grazie klubb, og fikk oppleve hvor høyt nivået på denne formen for 'grappling' er der borte. Sannsynligvis var dette en opplevelse som gir inspirasjon til mer trening.

Tilbake til siden: Nyheter

Arkiv 2006

Arkiv 2005

Arkiv 2004

Arkiv 2003

Arkiv 2002

Arkiv 2001

Arkiv 2000 

 

[Startsiden] [Ju Jitsu] [Selvforsvar] [Voksne] [Barn] [Mosjon/fitness] [Konkurranser] [JJN pensum]
[Ressurser] [Kampkunst] [Kurser] [Seminarer] [Yrkesutøvere] [JJN] [WKF] [Kick] [Kontakt oss] [English]

 

Alle rettigheter ©: Ju Jitsu Norge, Torbjørn Arntsen, 2004 - 2008
Copyright to Ju Jitsu Norge, 2004 -2008