Ju Jitsu Norge logo - JJN, landets ledende stilartsorganisasjon for ju jitsu

Nyhetsarkiv 2005

 

Gikk du glipp av noen nyheter fra tidligere, eller ønsker du å se tilbake på hva som skjedde? Da er det bare å gå igjennom arkivene våre her.

Arkiverte nyheter:

28/12

Kyoshi Alain Sailly (7. Dan) kommer til Oslo! Han skal ha treningssamling hos Kick Kampsport 14 - 15. januar. Mer informasjon kommer. Alle er hjertelig velkommen til en fantastisk treningshelg i Oslo!

28/12

Erik Bjørnstad har blitt far til en datter i romjulen. Vi gratulerer Erik og Joy på det hjerteligste!

20/12

Rett før jul var et par representanter fra Ålesund JJK innom oss i Oslo. Det ble foretatt graderinger til brunt og lilla belte. Vi gratulerer Ole Steinar Flydal med 1 kyu, brunt belte, og Marius Sunde Tvinnereim med 2. kyu, lilla belte!

29/10

Du kan nå få med deg noen av de internasjonale budo-nyhetene ved å klikke her (åpnes i nytt vindu). Se hva media skriver om kampkunst etc.

02/10

Trondheim Ju Jitsuklubb har 25 års jubileum nå i høst. Dette ble markert helgen 1. og 2. oktober 2005. Vi gratulerer! Klubben ble for øvrig startet i sin tid av Rune S. Henrichsen.

02/10

Endelig var det tid for å gradere vår "aldrende" hedersmann Francisco Mora til 1. dan, sort belte. Dette skjedde til stormende jubel og under overoppsyn av kyoshi Alain Sailly under hans besøk i Oslo den 30/9 2005. Vi gratulerer på det hjerteligste og bøyer oss i støvet!

02/10

Jentehelgen 24 og 25 september ble etter hva vi forstår en flott samling. Dette var noe mange hadde etterlyst, og ønsket mer av. En takk til Anne Sofie, Monica med fler for et fint tiltak!

02/10

Som kjent var Kyoshi Alain Sailly (7. Dan) innom oss den 30. september før han dro videre til trondheim JJK. Som vanlig kan de angre de som evt. ikke fikk med seg dette!

14/09

Kyoshi Alain Sailly (7. Dan) kommer innom oss! Han skal ha treningssamling i Trondheim JJK 1. - 2. oktober. Han skal ha en trening på Kick Kampsport på torsdagen (30. september)

14/09

Kick Kampsport i samarbeid med Norges Kampsportforbund avholder egen samling for jentene, kun med kvinnelige instruktører. Mye bra på programmet! Sett av helgen 24. og 25. september, og les mer ved å klikke her:
http://www.kampsport.no/t2.asp?p=28014&x=1&a=142641

09/09

E-bok serien: "I Hear You Say Women Can't Defend Themselves?" blir stadig utvidet. Volum 3 ligger snart klar. Sørg for å skaffe deg denne før prisen går opp igjen!

28/08

Det er nå lagt ut et intervju med kyoshi John Therien på:
www.your-martial-arts-resources.com/john-therien.html
Du vil også kunne lese om en serie av DVD han har gitt ut. Sjekk det ut nå!

26/08

Etter lengre tids arbeid er nå den internasjonale portalen klar. Ta en tur og sjekk det ut: www.your-martial-arts-resources.com
Naturligvis er vi ikke ferdig (ingen webområder blir det...). Som du vil se er dette et samlet ressurssenter for artene under ett. Du finner ting der som ikke dekkes av det herværende webområdet og motsatt.
Du vil ikke minst finne intervjuer med masse spennende personer der, Kyoshi John Therien fra Canada er snart klar. Sjekk innom ofte!

17/08

Som du ser så holder vi på å endre layout. Dette for å gjøre webområdet
lettere å lese, og raskere å laste ned. Gi oss gjerne en tilbakemelding om hva du synes!

09/08

Det er nå blitt enklere å kikke etter artige klipp. Du kan se et lite bilde (thumbnail) fra hvert av dem. Enjoy!

08/08

Du kan nå skaffe deg gratis e-bøker og vinne andre premier ved å bidra med din historie (stor eller liten). Les mer ved å klikke her!

06/08

Det er tid for oppstart av en ny termin. Er du usikker på hva du bør velge, og hvorfor, finner du masse informasjon på disse sidene og i denne boken: "Din Guide til Kamsport, Kampkunst, Budo og Selvforsvar".
I Oslo-området er det selvsagt Kick Kampsport som gjelder! (klikk her)
Andre klubber finner du ved å klikke her.

06/08

Du vil nå finne flere flotte bonuser til boken: "I Hear You Say Women Can't Defend Themselves?". Den er også utvidet, og finnes nå i volum 1 og 2. Sjekk dette ut før prisen går opp!

25/07

Det skrives stadig nye bokanmeldelser. Sørg for å sjekke ut de ulike kategoriene med jevne mellomrum!

22/06

Kyoshi Alain Sailly (7. Dan) var innom Kick den 20/6 i forbindelse med testing til dan-grader.
Henrik Helstrup og Cartsen Range var begge oppe til test til 1. dan sort belte. I tillegg ble Per-Eivind Eklund testet til 3. dan og Monica Johansen testet til 4. dan.
Alle de fire besto testen med glans, og vi har nå to nye svartbelter i rekkene.
Og vi gratulerer naturligvis alle sammen på det hjerteligste!

11/06

Ennå en inspirerende og nyttig e-bok klar til nedlasting, denne gangen på engelsk: "I Hear You Say Women Can't Defend Themselves?"
Et statistisk tilsvar til alle som kommer med denne håpløse (og generelle) påstanden.
Les mer om denne boken ved å klikke her

09/06

John Thérien har flyttet sin hoveddojo fra den gamle beliggenheten i Vanier (Ottawa, Canada) til nye og flotte lokaler i nærheten. Vi gratulerer!

31/05

Så er da også den andre e-boken klar til nedlasting!
"Din Guide til: Kampsport, Kampkunst, Budo og Selvforsvar" er et perfekt hjelpemiddel for alle som er opptatt av å velge rett art, finne frem til egnede treningsformer, guide andre, supplere med annen trening, holde motivasjonen oppe osv.
Les mer om denne boken ved å klikke her!

30/05

Japansk uke er nå gjennomført, og vi håper at det ble suksess for alle parter!
Demoteamet med Jørgen, Per-Eivind, Karl-Fredrik og Monica gjennomførte oppvisningen begge lørdagene 21, og 28 mai. Etter hva vi hører var de klart "best in show" (naturligvis :). Vi andre takker så mye, både for innsatsen til teamet, og for arrangementet som sådan.

30/05

Samlingen i Vadsø er avholdt, og det ble en meget hyggelig og vellykket affære. Tilbakemeldingene etter helgen var da også entydig positive.
Etter hva som ble sagt var det første gang det kom deltakerere fra karate (kyokushin) og taekwondo (NTN) på en selvforsvar/ju jitsu samling. Totalt deltok 40 stykker på seminaret, noe som er veldig bra.
På fredagen avholdt vi en teoribit hvor det ble snakket om selvforsvar, forebygging, voldstendenser, strategier, eskalering med mer.
Lørdag og søndag var det trening - masse trening, og alle deltakerne jobbet intenst og målrettet for å mestre noe kjent, men mest ukjent stoff. Det var bakketeknikker, nedtagninger, låser, praktisk selvforsvar m.m.
Alle som har vært nord for polarsirkelen vet hvor genuint hyggelig folk er, og i kampsportmiljøet er det naturligvis ingen unntak. Dette var kort og godt en samling med utrolig motiverte og inspirerende personer! En stor takk til Finnmark Kampkrets og Vardø NTN Taekwondoklubb.

21/05

Det er trist å høre at den "gamle" karatekjempen Helge Dehlin er blitt syk. Han har fått et hjerneslag, og ligger på Aker Sykehus. Etter hva vi forstår går det etter forholdene bra med ham.
Hvis det er noen som klarer å kjempe seg tilbake så er det Helge. Vi ønsker ham alle god bedring, og hjertelig tilbake på matta!

09/05

Sentrum Kampsportsenter i Sarpsborg arrangerer Norgescup - NC-2 i jujutsu (duo og fighting). Dette stevnet avholdes søndag 12. juni i Sarpsborg. Du finner invitasjon her.

06/05

I forbindelse med hundreårsjubileet for opprettelsen av diplomatiske forbindelser mellom Japan og Norge arrangeres det en kulturfestival. Denne kalles Japansk Uke og vil foregå 21-29. mai 2005.
Det skal blant annet være oppvisninger i japansk stridskunst og kampsport lørdagene 21. og 28. mai i Fanesalen på Akershus Festning.
Kick vil bidra med jj-oppvisning, og du anbefales naturligvis å ta en tur!
Du kan lese mer på www.nippon-norge.net og www.no.emb-japan.go.jp.
Det finnes også brosjyrer på Kick.

03/05

T. Arntsen er blitt forespurt om å gjennomføre treninger for instruktører og høyere graderte i Troll/Bushido karateklubb tre lørdager og søndager i mai og juni. Dette gjøres selvsagt med største glede!

28/04

Både Førde Ju Jitsuklubb, og Trondheim JJK har avholdt og avholder selvforsvarskurser for kvinner. Les mer om dette her:
www.selvforsvar.org (Førde JJK/Jonny Johansen) og her:
http://www.kampsport.no/t2.asp?p=28014&x=1&a=132114
(Trondheim JJK)

18/04

T. Arntsen avholdt en vellykket treningssamling i Ålesund helgen 22-24/4. Pga. et knall vårvær var nok oppmøtet noe lavere enn forventet. De som møtte opp fra ju jitsu, takwondo og ninjitsu fikk uansett en fin trening i praktisk selvforsvar basert på JJN-systemet.
Fredagen ble fire nye medlemmer fra klubben testet og gradert til blått belte i JJN.
Lørdag formiddag hadde vi en teoribit rundt selvforsvar, forebygging, årvåkenhet m.m.
Det var også meget hyggelig å treffe gamle kjente Ove og Sindre igjen! En trivelig helg med fantastisk vær og hyggelige mennesker!

18/04

Endelig! Den som venter på noe godt osv. Nå er e-boken: "La veien bli målet (og hold deg på matta)" klar for levering etter en del frem og tilbake. Det har tatt tid å få betalingssystemet i orden.. Les mer om denne meget nyttige boken ved å klikke her!

16/04

Torbjørn skal avholde seminar/treningshelg i Vadsø Taekwondo klubb helgen 28/29 mai.

16/04

Vi minner om treninggsamligen lørdag 23/4 på Kick som er åpen for alle barn uansett tidligere treningsbakgrunn. Dag Hodne, 5. dan judo skal være instruktør, og det blir en artig og hyggelig mulighet for alle til å lære nye ting og ikke minst ha det artig. Det blir trening, leker, servering av rundstykker m.m. Last ned innbydelse ved å klikke her!
OBS: Samlingen må dessverre avlyses pga. for få påmeldte.

09/04

Susanne K. Mader skal ha en utstilling i kunstnerforbundet i Oslo. Hun trener på Kick, og er en anerkjent kunstner som bl.a. har fått i oppdrag å smykke ut det nye sykehuset i Trondheim. Utstillingen varer 9-30 april. Vi ønsker henne selvsagt lykke til!

05/04

Artikkelen i Dagbladet ble meget bra - kjempereklame! Oppslag over to hele sider. Den fikk frem bredden i treningen, og helseeffekten på en fin måte.

04/04

Unni Stangnes fra Trondheim har vært påpåsketur, og klart å brekke beinet. Uflaks (som Severin Suveren ville sagt)! Du får skynde deg å bli frisk igjen Unni så du kan fortsette den fine treningsfremgangen :-)

03/04

Nytt e-zine kommer her med det aller første! Du vil kunne motta dette elektroniske magasinet rett hjem til deg anslagsvis hver mnd. Det blir gratis, meget omfattende og variert. Dette bør du få med deg!

02/04

Dagbladet har som tidligere nevnt vært innom for å ta bilder og snakke med "El Toro" - vår egen Fransisco. Etter hva vi har forstått kommer artikkelen på tirsdag 5/4. Det omhandler budo/kampsport som treningsformer.

20/03

Kjell og Helga-Karin skal etter hva vi forstår gifte seg 13/14. august. Vi ønsker dem selvfølgelig lykke til! Regner med at dato og sted blir bekreftet etter hvert.

07/03

JJN instruktørkurset som ble avholdt i Trondheim 4-6/3 var en definitiv suksess. Tilbakemeldingene tyder på at vi traff både med form og innhold. Denne gangen var hovedfokuset på metodikk og systematikk - mindre på pensum og pensumteknikker.
Vi hadde teori og bakgrunnsinformasjon om JJN metodene, og drøftet blant annet selvforsvar og selvforsvarstrening fra et JJN perspektiv. Selvsagt var det også rikelig tid til trening, bruk av fokuspads, kastmetodikk, selvforsvarsdriller, stresstrening m.m.
Alt i alt en meget nyttig, positiv og hyggelig treningshelg i Trondheim!

27/02

Kick Kampsport gjorde en veldig bra figur under helgens Norgescup stevne i jujutsu. Vi gratulerer Kim, Erwan og Yan! Du kal lese resultatlisten her:
http://www.kampsport.no/t2.asp?p=28014&x=1&a=126704
.
Det finnes et innslag fra TV Romerike her:
http://media.ta.no/aplayer/tvromerike/pl.php?ID=34&mm=1

27/02

Innslaget med Siv Jensen og ju jitsu på  "Den Store Klassefesten" hos Dan Børge Akerø på NRK ble som dere forstår sendt 26/2. Og det ble absolutt bra underholdning tatt i betraktning av at man ikke kan sette opp en "fight", at det er kort tid å gjøre det på, og at Siv ikke har trent ju jitsu på 15 år. Artig!

21/02

Harald Dahl (the parachute guy) giftet seg den 5. januar, og vi overbringer selvsagt de hjerteligste gratulasjoner! Vi ønsker ham dessuten lykke til videre med eget firma.

19/02

Førstkommende mandag kommer Dagbladet innom for å gjøre et intervju med "El Toro" - vår egen Fransisco Mora. Han er snart 70 år, men viker fortsatt ikke for noe på treningen. En inspirerende og humørfylt herremann vi er veldig stolte av alle sammen. Vi får krysse fingrene for at avisen får plass til ennå et positivt innslag!

18/02

Helgen 4-6. mars arrangeres JJN instruktørkurs i Trondheim. Det skal gjennomgås pedagogikk, systemforståelse m.m. I tillegg til deltakere fra Trondheim, er det bekreftet deltakelse fra Oslo, Førde og Ålesund. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål!

16/02

Vi gratulerer vår svenske lege/sortbelte Peder Johansson som nybakt pappa! Han ble far til sønnen Martin 3. januar. Vi ønske begge foreldrene lykke til, og Peder velkommen tilbake!

15/02

Torbjørn Arntsen har avlagt Førde Ju Jitsuklubb et besøk helgen 11, 12 og 13/2. Fredag ble det gjort en vellykket test til grønt belte samt noe gjennomgang av JJN pensumet. På lørdag og søndag var det satt av ulike økter til selvforsvars- og pensumtrening i tillegg til en 2 timers teoridel (på lørdagen). Det ble da gått igjennom noe teori rundt selvforsvar, konflikthåndtering etc. I det hele tatt var dette en hyggelig samling med utøvere også fra taekwondo og judo. En takk til Jonny Johansen for en fin Ju Jitsu Norge samling!

10/02

Det foreligger en fersk forskningsrapport fra Olweus-gruppa ved HEMIL-senteret, Universitetet i Bergen. Resultatene vil bli publisert i det prestisjetunge internasjonale tidsskiftet "Journal of Child Psychology and Psychiatry". Denne hevder at det forekommer en økning i vold og antisosial atferd blant gutter som over tid deltok i kamp-/styrkesport. Hypotesene og påstandene i denne undersøkelsene bør det definitivt sies noe om - og det gjør jeg her: Farlig for unge gutter? (klikk for å gå til neste side)

08/02

Kyoshi John Therien har vært på besøk, og dersom du ikke møtte opp gikk du glipp av en stor vitamininnsprøytning! Han hadde treningssamling i Trondheim 5-6/2, og var hos oss mandag 7/2. Det var fulle matter og høy stemning begge steder, mye fin trening og "high five". Han hilser selvsagt til alle kjente som ikke rakk innom denne gangen. Neste anledning til å trene med ham er i Cannes/Frankrike i mai..

08/02

Dersom du gikk glipp av artikkelen i Vårt Land kan du se en del av den i deres nettutgave:
http://www.vartland.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050205/
ARTIKLER/50204021&SearchID=73198535410468

12/01

Innbydelse til samlingen med kyoshi John Therien er klar, og kan lastes ned ved å klikke her (høyreklikke - lagre som. Filen er i pdf. format). Therien kommer til Trondheim JJK helgen 5. og 6. februar, og reiser til Oslo mandagen deretter, 7. februar.

06/01

Du er velkommen innom på Kick Kampsport for en liten oppvisning og informasjon. Dette vil foregå onsdag den 12/1 2005, kl. 18.30-19.30. Det er ingen trening denne dagen.

05/01

Kampkunst.net er nå åpnet! Gradvis vil dette nye domenet ta seg av alt som ikke har med ju jitsu og selvforsvar å gjøre. Kampkunstsidene vil bli bygget opp "stein for stein", akkurat som disse sidene her. De nye sidene vil omhandle alt (og da mener jeg alt!) som har med kampkunst og kampsport å gjøre, arter, treningstips, bøker, organisasjoner.. You name it!

03/01

Serveren til Kick-sidene er tilbake etter det som sannsynligvis var er en kort og påkrevet (?) jule- og nyttårsferie.

Tilbake til siden: Nyheter

Arkiv 2006

Arkiv 2005

Arkiv 2004

Arkiv 2003

Arkiv 2002

Arkiv 2001

Arkiv 2000

 

 

[Startsiden] [Ju Jitsu] [Selvforsvar] [Voksne] [Barn] [Mosjon/fitness] [Konkurranser] [JJN pensum]
[Ressurser] [Kampkunst] [Kurser] [Seminarer] [Yrkesutøvere] [JJN] [WKF] [Kick] [Kontakt oss] [English]

 

Alle rettigheter ©: Ju Jitsu Norge, Torbjørn Arntsen, 2004 - 2008
Copyright to Ju Jitsu Norge, 2004 -2008