Ju Jitsu Norge logo - JJN, landets ledende stilartsorganisasjon for ju jitsu

Selvforsvar - Helse
Mosjon - Sport

Rekvisita og hjelpemidler for din klubb eller til eget bruk:

Treningsglede
Egenutvikling

Gå til:

Klubbdrift

Rekvisita

Media (presse)

Starte klubb?

Undervise?

På nettet?

Tilknytning?

Betaling

Utstyr

Utdanning

 

Når du tenker etter er det en god del som skal til for å drive en klubb (eller lag, forening, institutt etc.). Ikke minst er det ting som kontorrekvisita, pyntegjenstander, hyller, skap, reoler, tavler osv. osv....

 

 

Nedenfor finner du en del steder du kan søke for å få tak i slike ting uten å måtte bruke masse tid på å lete etter parkering, ta fri fra jobben m.m. :-) Med andre ord anbefaler jeg å benytte nettet i størst mulig grad. Ikke bare er det raskere, det er som regel billigere også!

Trenings- /instruksjonsvideo, DVD/video om kampsport/kampkunst:

Jeg anbefaler deg sterkt å sjekke ut TotalVid (30 dagers gratis prøve!). De har et kjempeutvalg! Masse annet enn kampsport også... Du kan laste ned direkte til deg, "try before you buy"

Toner, blekkpatroner etc.:

Dette er som alle(?) vet en ganske stor kostnad. Kan du og klubben spare noen penger, og samtidig gjøre det enklere er vel det bra? Ta en tur til InkClub (klikk her)! Jeg handler selv herfra. De har lave priser og sender raskt og fraktfritt.

Reiser:

Jeg anbefaler deg (og din klubb) å sjekke ut flyprisene både til "Supersaver" og Norwegian før du gjør noe annet. Her kan du spare mye!

Visittkort, trykksaker etc.:

Hva med å skaffe deg flotte og ikke minst gratis visittkort? Hva med å sørge for at alle instruktørene i din klubb har det? Jeg har selv testet dette ut, og kan anbefale det uten reservasjoner. Du kan se mitt seneste visittkortkort her (jpg - format). Du betaler kun forsendelse. Også andre trykksaker skaffes enkelt og greit. Prøv: www.vistaprint.se - og gjør det i dag!

T-trøyer, gensere etc.:  

Det er ikke alltid lett å finne bra produkter til deg selv eller klubben, med fine motiver og til fornuftige priser. Dette løser du enkelt ved å handle direkte fra Red Lizard i England. Gjør deg selv en tjeneste gjennom å sjekke ut deres kvalitetsprodukter i dag. Jeg har handlet der, og kan anbefale dem på det varmeste! Rask levering, bra priser, meget høy kvalitet.

 Leie av DVD-film/video:

Det er alltid en del jobb forbundet med å arrangere treningssamlinger, avslutninger, sosiale sammenkomster osv. Det skal handles inn, pyntes, ryddes og klargjøres... Har du vært med på dette så vet du hva jeg snakker om.

Dersom du planlegger å leie en film så sparer du mye tid (og stress) ved å gjøre dette på nettet. Som regel er det også like rimelig som å bruke dyrbar tid til parkering, venting i en butikk osv. Jeg anbefaler deg å sjekke ut www.brafilm.com (klikk her). De har stort utvalg (Nordens største filmutleier), de har fri leveranse, og sender rett til deg/klubben. Hvorfor ikke bli medlem selv, og la klubben låne av deg?

 

[Startsiden] [Ju Jitsu] [Selvforsvar] [Voksne] [Barn] [Mosjon/fitness] [Konkurranser] [JJN pensum]
[Ressurser] [Kampkunst] [Kurser] [Seminarer] [Yrkesutøvere] [JJN] [WKF] [Kick] [Kontakt oss] [English]

 

Alle rettigheter ©: Ju Jitsu Norge, Torbjørn Arntsen, 2004 - 2008
Copyright to Ju Jitsu Norge, 2004 - 2008