Ju Jitsu Norge logo - JJN, landets ledende stilartsorganisasjon for ju jitsu

 

World Ju Jitsu Federation Program

"World Ju Jitsu Federation Program", av Robert Clark

Søk denne boken
hos Abebooks!

Dette kompendiet er utgitt på 1979, som en lærebok for World Ju Jitsu Federation WJJF. WJJF ble grunnlagt av soke James Blundell.  Da denne boken kom ut var Richard Morris ennå med i organisasjonen, og drev denne sammen med Robert "Bob" Clark.

I kjent stil viser Clark teknikker i hakama (en form for japansk bukseskjørt). Dette har Morris senere sagt han var sterkt imot (for å si det litt forsiktig), da det er vanskeligere å se teknikken (noe jeg sier meg helt enig i). Clark er da også kjent for sin, skal vi si, noe "flashy" stil...

Kompendiet er for øvrig utvilsomt verdt å finne frem til. Jeg har blant annet sett det tilgjengelig på e-bay (www.ebay.com) fra tid til annet, så det er absolutt mulig å få tak i. Ta også et søk hos: Abebooks. Dette er et gigantisk nettverk og en netthandel, med kontakter over hele kloden.

Boken/kompendiet tar for seg hele pensumet fra begynnerstadiet og opp til og med 1. dan (shodan), sort belte. Du finner ellers nyere versjoner av dette pensumet i denne boken her: Jiu Jitsu, Blue Belt to Brown Belt.

bullet ISBN nr.:

 -

bullet Forfatter:

R. Clark

bullet Utgitt:

England, 1979

bullet Forlag:

WJJF

Tilbake til siden: bøker (klikk her)

[Startsiden] [Ju Jitsu] [Selvforsvar] [Voksne] [Barn] [Mosjon/fitness] [Konkurranser] [JJN pensum]
[Ressurser] [Kampkunst] [Kurser] [Seminarer] [Yrkesutøvere] [JJN] [WKF] [Kick] [Kontakt oss] [English]

 

Alle rettigheter ©: Ju Jitsu Norge, Torbjørn Arntsen, 2004 - 2008
Copyright to Ju Jitsu Norge, 2004 - 2008