Ju Jitsu Norge logo - JJN, landets ledende stilartsorganisasjon for ju jitsu

 

America Fit - With Jiu Jitsu-Judo

"America Fit - With Jiu Jitsu-Judo" av Frederick P Lowell

Søk denne boken
hos Abebooks!

 

Dette er den andre boken som er er skrevet av Frederick Paul Lowell, og den er utgitt i 1944. Du kan lese om: "Jiu Jitsu - The Barnes Sports Library" ved å klikke her.

Forfatteren sier i forordet at hans mål er å få flere til å fange interesse for det han kaller Jiu Jitsu-Judo. Dersom du leser det jeg har skrevet om forfatterens andre bok, så forstår du at jeg ikke er totalt overbevist om at dette målet blir oppnådd. Men, jeg har tatt feil mange ganger, og kommer sikkert til å gjøre det igjen!

Uansett - påkledning, teknikker og utførelse er like "underlig" (nei, det var nok ikke vidunderlig jeg skrev :-) i denne boken som i "Jiu Jitsu - The Barnes Sports Library". Det er for øvrig mange av de samme teknikkene som går igjen i begge bøkene. Det er ikke det at alle teknikker i seg selv er dårlige. Det er bare utførelsen av en god del momenter som, mekanisk sett, er meget tvilsomme (for å si det mildt). Litt stygt sagt: Det ser ut som noen som har lært noe fra et brevkurs, og som deretter har laget en bok om emnet.

Kanskje kan dette ha en viss interesse for deg som samler, eller som er spesielt interessert i ju jitsu fra tiden rundt andre verdenskrig.

Jeg anbefaler som du sikker har merket alltid Abebooks for bøker som er gått ut fra forlaget. Du finner massevis av interesse der - og ikke bare bøker på engelsk!

bullet ISBN nr.:

 -

bullet Forfatter:

Frederick P. Lowell

bullet Utgitt:

New York, 1944

bullet Forlag:

Business Bourse, Publishers

Tilbake til siden: bøker (klikk her)

[Startsiden] [Ju Jitsu] [Selvforsvar] [Voksne] [Barn] [Mosjon/fitness] [Konkurranser] [JJN pensum]
[Ressurser] [Kampkunst] [Kurser] [Seminarer] [Yrkesutøvere] [JJN] [WKF] [Kick] [Kontakt oss] [English]

 

Alle rettigheter ©: Ju Jitsu Norge, Torbjørn Arntsen, 2004 - 2008
Copyright to Ju Jitsu Norge, 2004 - 2008