Ju Jitsu Norge logo - JJN, landets ledende stilartsorganisasjon for ju jitsu

Gratis serie med  informative og gode e-bøker: SBI Mastercourses

 

Bøkene er gitt ut av SiteSell, og omhandler ulike sider ved det å være på nettet, bruke Internett, og utvikle informative, funksjonelle, lønnsomme og bra sider. Grunnlaget er hele tiden på innholdet, og du lærer bl.a. hvordan du utvikler ideer, og bruker det du kan noe om og liker å drive med. Det diskuteres hvordan du kommer igang med å finne nisjer, utvikler nøkkelord, optimaliserer sidene, søker etter egnede ressurser med MYE mer.

Uansett om du ikke har noen som helst planer om "business", eller tenke hvordan du kan utvikle alternative inntektskilder, er dette fantastisk mye informasjon. Når det I tillegg ikke koster et eneste øre skulle vel svaret være gitt...

Her er det ingen "hype", fagre lovnader, "bli-rik-rask" tull eller svada. Kun praktisk og meget nyttig infomasjon.

Les om hver enkelt bok nedenfor, og last dem ned ved å klikke på bildene til venstre. Du enkleste er å høyreklikke og bruke kommandoen 'save as', 'save target as', 'lagre mål som', eller 'lagre som' - avhenger av hva slags nettleser du anvender.

Disse gratis bøkene er i pdf-format, og kan fritt lastes ned herfra. Du trenger Adobe Acrobat reader for å lese pdf-format. Denne koster ingen ting, og fleste har den installert på maskinen. Hvis ikke kan den installeres enkelt herfra.

 En kort gjennomgang av de ulike kursene:

Netwriting
Master Course

Ønsker du å skrive bedre generelt, og spesielt det å skrive bedre for nettet? Ønsker du å nå frem med et tydeligere budskap, slik at folk faktisk leser det du skriver? Da er denne boken noe for deg!
Den er beregnet for alle, uansett hva slags kvalifikasjoner og forkunnskaper du evt. måtte ha.
Boken besvarer et par viktige spørsmål: Hva er det som gjør at 97-98% av alle websider sliter med å lykkes - og i verste fall dør? Og: Hva er det som gjør at de resterende 2-3% har suksess? Og ikke minst, hva er det som gjør dette så enkelt (hvis du bare gjør det riktig, og stegvis)?
Last ned boken i dag, via linken/bildet til venstre. Det enkleste er å høyreklikke og bruke "Lagre Mål Som/Save Target As". Lykke til med lesingen og fremgangene!

Service Sellers
Master Course

Dette 10-dagers kurset er for deg som jobber med klienter, er selvstendig, konsulent, selger tjenester, jobber hjemmefra etc.
Det kan være ulike yrker og tjenester som arkitekt, konsulent, oversetter, skribent, forfatter, selger, agent, med mye mer...
Hovedmålet med kurset/boken er å lære hva som skal til for å benytte Internett og bygge effektive websider, slik at netopp dine tjenester kan nås lokalt, nasjonalt eller internasjonalt.
Uansett om du nettopp har startet opp, planlegger å starte, eller besitter mye erfaring, vil dette kurset gi ny innsikt i effektiv markedsføring og tilstedeværelse på nettet.
Last ned boken i dag, via linken/bildet til venstre. Det enkleste er å høyreklikke og bruke "Lagre Mål Som/Save Target As". 

Webmaster
Business
Master Course

Som webutvikler ("webmaster") er du naturlig nok opptatt av hvordan du kan tiltrekke deg nye klienter, og ikke minst hvordan du kan sørge for at klientene dine oppnår suksess med tilstedeværelsen på nettet.
Mange drømmer om å gjøre en karriere som utvikler, og har talent for dette. Imidlertid kreves det noe mer enn kunnskap om html, CSS, php og hva det nå heter alt sammen!
Dette kurset/denne boken gir deg denne informasjonen, og vil sørge for å gi deg et dytt (eller flere..) i riktig retning.
Du lærer hvordan du unngår vanlige feller og problemer, markedsføringsråd, hvordan du arbeider med klienter etc.
Last ned boken i dag, via linken/bildet til venstre. Det enkleste er å høyreklikke og bruke "Lagre Mål Som/Save Target As". Lykke til!

Affiliate
Master Course

Har du en webside? Ønsker du å tjene noe kroner (eller flere..) på denne siden din? Da kan det å være en såkalt "affilate" (agent eller representant) være noe for deg.
Du markedsfører andres produkter og tjenester via dine websider, e-post utsendelser, kontakter etc. og får betalt for hvert salg.
Det er enkelt og kan være tildels meget inntektsbringende (enkelte produkter har opptil 50% kommisjon). Amazon er et godt eksempel på noen som har utviklet dette systemet gjennom mange år.
Via boken her lærer du hvorden dette kan gjøres effektivt og riktig, slik at du lykkes der andre mislykkes.
Last ned boken i dag, via linken/bildet til venstre. Det enkleste er å høyreklikke og bruke "Lagre Mål Som/Save Target As". Ha det trivelig mens du lærer!

 

Gå tilbake til siden bøker (klikk her) 

Dersom du trenger det får du Adobe Acrobat Reader ® ved å klikke her (gratis).

 

 

[Startsiden] [Ju Jitsu] [Selvforsvar] [Voksne] [Barn] [Mosjon/fitness] [Konkurranser] [JJN pensum]
[Ressurser] [Kampkunst] [Kurser] [Seminarer] [Yrkesutøvere] [JJN] [WKF] [Kick] [Kontakt oss] [English]

 

Alle rettigheter ©: Ju Jitsu Norge, Torbjørn Arntsen, 2004 - 2008
Copyright to Ju Jitsu Norge, 2004 - 2008