Ju Jitsu Norge logo - JJN, landets ledende stilartsorganisasjon for ju jitsu

Martial Arts Perspectives:

 

Magasinet er klart!:

Som du forstår har vi vært noe forsinket med dette magasinet pga. diverse, uforutsette tekniske utfordringer - resultatet vil dog være verd ventetiden (og vel så det :-) Uansett er første nummer blitt sendt ut nå, og vil være tilgjengelig med ett nummer i måneden. Som et "plaster på såret" har vi lagt til en fyldig og fin rapport på medlemssiden: "Jatzy-fu-do". Andre ting kommer også der etter hvert...

Abonner nå:

Vårt gratis og innholdsrike månedsmagasin: "The Martial Arts Perspectives"

Kunne du tenke deg å motta fokusert, relevant og ikke minst aktuell informasjon om det å forstå, trene, lære og undervise kampsport, kampkunst og selvforsvar? Informasjon som blir direkte tilsendt og helt gratis? Hvis svaret er ja, så er dette elektroniske månedsmagasinet definitivt det rette for deg!

Hver måned vil e-magasinet: "Martial Arts Perspectives" bli sendt per e-post til deg.. Det kommer i begynnelsen 10 til 12 utgivelser per år.

I hvert nummer finner du treningstips, selvforsvarsråd, undervisningsråd, tanker rundt klubbdrift, referanser, aktuelle artikler, motivasjonshjelpere med mer. En lang rekke ting som vil kunne bidra til å øke motivasjonen, og gjøre deg til en mer målrettet utøver og evt. instruktør!

Hva slags innhold som kommer fremover avhenger i stor grad av hva du som leser ønsker å ha med. Så lenge det ligger inn under trening og undervisning av selvforsvar, kampsport og kampkunst, ja så er det aktuelt å ta det med. I tillegg til det faglige innholdet vil jeg komme med annet relevant stoff i forbindelse med temaet, spesielle tilbud, aktuelle linker og dagsaktuelle saker.

Dette vil være et magasin som er på  engelsk, og det vil bli sendt ut fra vår nye internasjonale side: your-martial-arts-resources.com hvor du også abonnerer på magainet:
www.your-martial-arts-resources.com/martial-arts-perspectives.html
Alle tidligere utgivelser vil være å finne på web. Her vil du også finne spesielle artikler og ting som angår magasinet og temaer derfra.

Du har vel også fått med deg at du mottar e-boken: "Smoothies for Athletes - more than 120 quick and easy smoothie recipes that give you more energy and stamina" gratis og uten forpliktelser når du tegner deg for et abonnement? Et abonnement du kan si opp når som helst for øvrig. Du mottar en link til å laste ned boken straks du har meldt deg på.

Når du har tegnet abonnement så hold et øye med innboksene dine (også "junk folder" og tilsvarende). Du bør registrere domenet som magasinet sendes fra, til "venneliste" "white-list" eller liknende (heter forskjellig i de ulike e-post programmene). Kan du unngå å bruke Hotmail så er det definitivt en fordel!

Så da gjenstår bare det viktigste - Å gå til:
www.your-martial-arts-resources.com/martial-arts-perspectives.html og tegne deg for et abonnement. Kontakt oss dersom du har noen spørsmål, ønsker eller kommentarer!

Velkomstgaver:

Smoothies for Athletes

En e-bok med over 120 enkle, smakfulle og bra "smoothie" 
resepter for folk som trener.

En rapport om kampkunstene som selvforsvar.

Is Ju-Jitsu the Best Self Defense?

"Is Ju-Jitsu the Best Self Defense?"

[Startsiden] [Ju Jitsu] [Selvforsvar] [Voksne] [Barn] [Mosjon/fitness] [Konkurranser] [JJN pensum]
[Ressurser] [Kampkunst] [Kurser] [Seminarer] [Yrkesutøvere] [JJN] [WKF] [Kick] [Kontakt oss] [English]

 

Alle rettigheter ©: Ju Jitsu Norge, Torbjørn Arntsen, 2004 - 2008
Copyright to Ju Jitsu Norge, 2004 - 2008